Hej världen!

1

Forskning visar att mer än 70 % av alla påbörjade förändringsarbeten misslyckas.

Varför? En avgörande parameter som de flesta inte är medvetna om, är just känslan gällande den förändring man vill skapa. Om man försöker göra något annat, men tänker och känner samma sak som innan, – eller ännu värre, tänker och känner att man inte vill göra en förändring – bara ha den, då finns inte den avgörande motivationen eller det tanke- och känslofokus som krävs för att nå framgång. Vad det än gäller. Och sett ur ett energiperspektiv – blir man en gigantiskt magnet för att dra till sig resultat som speglar – just den känslan. Jag heter Lili Öst och jobbar som coach, föreläsare, leder kurser och workshops. Författare till Jag blir vad jag tänker och är skapare av metodiken AHA-metoden där jag gifter ihop Attraktionslagen med beteendevetenskap. En oslagbar kombo vilken ger de insikter som krävs för att Du – på riktigt, ska lära dig hur Du kan få Attraktionslagen att verka till din fördel.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke