Tar man för många snedsteg ändras rutten…

0

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Vill du ha nyheter, spännande tips och tankeväckareAnmäl dig här

Kära läsare. Tack för att du läser min blogg.

Jag har en ny favoritserie på Netflix! Jag är egentligen ingen följetångsmänniska för jag tittar inte så mycket på tv, men den här heter Good witch och jag ÄLSKAR alla klokskaper som huvudrollsinnehavaren levererar hela tiden.

I ett avsnitt hade hennes tonårsdotter töjt lite på gränserna och dessutom ljugit om det för sin mamma, – den goda häxan.
Till slut kunde hon inte klara av att leva med sitt dåliga samvete utan gick och berättade det för sin mamma, – som svarade att hon redan visste. Varför sa du inget då frågade dottern och den goda häxan svarade; – “Vissa saker vinner på att man berättar, andra vinner på att man får dem berättade för sig…” En klok iakttagelse. Dottern undrade om hon kunde förlåta henne. Mamman svarade, – “alla kan vi göra misstag och ta ett steg i fel riktning, utan att det nämnvärt påverkar vår lagda livsrutt. Men tar man för många snedsteg, ändras rutten och plötsligt utan att vi märker det, är vi på väg åt fel håll.”

Det kanske inte låter som några stora sanningar eller visdomsord för dig, men i mitt hjärta klingade de otroligt klart och tydligt. Så, min fråga till dig idag är, – har du tagit ut en önskad riktning, och tar du medvetna steg som leder dig åt rätt håll? Det är lätt att fastna i ett görande och i ett hanterande av dagarna i veckan, och vips har en vecka gått utan att du har gjort ETT – ENDA – DUGG som leder dig i den riktning ditt hjärta vill föra dig! Gäller det här dig? Om du svarar ja på det, – hur känns det? En vecka blir lätt två, tre, fyra… Utan att du märker det har det gått sex månader, – sen plötsligt har det gått ett år och du har fortfarande kanske inte tagit steg som matchar det du vill uppnå. Hur känns det?

Vad är det du vill ha, vill göra, vill skapa, nå, leva? Hur nära är du detta? Och vad gör du AKTIVT för att nå dina drömmars mål? Din livsrutt. En bra fråga att starta veckan med. Om du inte är nära och om du känner av det ofta, tänker på det ofta, fokuserar på att du INTE är det, vad tror du det genererar för känsla i magen? Och vilken frekvens tror du att du lägger dig på och sänder genom den känslan?? Om du tittar på dessa frågeställningar genom ett par LOA glasögon, – vad ser du då? Reflektera en stund.

Jag kan berätta vad jag ser: Jag ser en person som har ett fokus i sitt görande som leder i en riktning, och ett annat fokus i sitt hjärta som hela tiden blir nonchalerat och överkört. Detta skapar en inre dissonans (oro/frustration) och lägger sig som en grundkänsla av brist på det man egentligen önskar och pyr som en eld som man inte släkt ordentligt. Den här glöden förtär positiv energi och lämnar personen i fråga i en konstant odefinierbar frustration. Den känslan är den som blir grunden till vilken typ av magnet man blir och avgör på vilken frekvens man vibrerar där man också drar till sig det som ligger på samma frekvens och sänder.

Om detta låter bekant för dig, kanske det är dax att börja titta på den här frågan på allvar!

Behöver du hjälp att sortera i detta, – vet du var jag finns!

All min kärlek/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som föreläsare, inspirationskonsult och livsstrateg. Jag leder förändrings- och insiktsprocesser både för företag och privatpersoner ur ett – för många hittills outforskat perspektiv. Genom min metodik AHA-metoden, där jag kombinerar beteendevetenskap med den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, får man en djupare och mer omfattande förståelse för hur vi alla kan skapa harmonisk framgång i våra liv, relationer och företag. Och hur vi ofta lägger krokben på oss själva genom ett tankefokus vi inte ens visste vi hade… Läs mer på www.liliost.se 

 

2016´s bästa present! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv. Boken JAG BLIR VAD JAG TÄNKER ger dig verktygen till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Får dig framförallt att upptäcka dina regerande tanke- och känslomönster och skapar förståelse om både varför det som fungerar och inte fungerar i ditt liv – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och ta dig från ogillat till gillat läge! För varför nöja dig med okej, när du kan skapa fantastiskt?!

Beställ den på Soderpalm publishing

Digitalt smakprov

Vi får den verklighet vi regisserarAtt jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livs film till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.
 Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master

Den här boken kommer jag alltid att ha nytta och glädje av!! Efter att ha läst Lilis blogg ett tag så förstod jag ungefär vad boken skulle ge mig. Men den gav ändå mer. Jag har fått en massa nya verktyg så nu är det bara att göra jobbet. Och med ett nytt sätt att tänka så vet jag att jag kommer att nå mina drömmar och mål.  Tack Lili! Nu jädrar! Anette Svanelind

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke