Nu är vi redan där! I det nya året. Vad ska du göra med det? Har du någon plan?

0

Nytt år igen. Ett helt oskrivet blad där DU är författaren. Vare sig du vet eller inte. Vare sig du VILL eller inte. Samma gäller för oss alla.

Idag har jag jobbat med mitt eget synopsis över 2017, att jag nästan helt glömde att det är måndag. Första måndagen i en helt ny månad. I ett helt nytt år. Jag inser att jag inte hört sirenerna ljuda idag klockan tre som de alltid gör första måndagen i varje ny månad. Måste googla varför när jag skrivit färdigt .

Jag skriver ju om mitt favoritämne, – för att jag älskar det, för att det är ett sånt äventyr att leta, – och finna insikter. Insikter som för mig vidare i min utveckling och förståelse för mig som person och människa och för hur livet och världen kanske också hänger ihop. Som jag i min tur kan föra vidare. Till dig.

Jag tänker fortsätta. Och den som vill lyssna, – kommer fortsätta lyssna. Eftersom jag själv lyssnar, så lyssnade jag på ett klipp på Youtube idag med en av mina inspiratörer Esther Hicks. Vet du inte vem hon är, – googla henne. Hon, eller rättare sagt Abraham pratade om vårt fokus. Vårt fokus som samarbetar med LOA. Lagen om attraktion. Det man vet, som jag skriver om i min kommande bok, – är att den största delen av oss faktiskt inte är fysisk form, utan den största delen av oss är vibrerande energi. Och att universum är uppbyggt av en massa frekvenslager. Och eftersom vi inte kan uppfatta eller rättare sagt se energi i det lager vi befinner oss i, i vår fysiska verklighet, ser vi inte heller den största delen av oss. Vi kan känna känslor, men inte se dem. Se uttryck av dem hos människor och djur, – ja, men vi kan ju inte se själva känslan. Det betyder dock inte att den inte finns. Den är defintivt en verklighet och riktig för den som känner den. MIN känsla finns, – även om inte DU ser den. Detta är ett faktum som de flesta kan relatera till tror jag. Men hur ska vi kunna relatera till en naturlag som vi inte vet existerar? Bara den med öppet sinne och mod nog att ha tillit att det vi inte ser, finns ändå, – kanske vågar sig på det. För det är det som det handlar om i vårt samarbete med LOA. Att ha tillit till att det finns redan långt innan vi kan SE det med våra egna ögon i den frekvens som vi i vår fysiska form vibrerar.

Vårt innersta jag, – eller själen om du vill, – har den här tilliten. Vårt innersta jag vet att när vi skjutit iväg en raket av en önskan, så formas den redan, – fast i den frekvens där resten av oss vibrerar. Alltså den del av oss som vi inte ser från där vi står. Men som likväl finns där, – högst påtagligt.  Och att vårt jobb är att fokusera in det som redan är skapat till den frekvens där vi kan se bevis för att det är det.

Vi har bara ett problem: Attraktionslagen svarar både på vårt innersta jags fokus, som vet, som har tillit, OCH samma gång på vårt fysiska jags fokus. Och lirar dessa två inte samma boll, – blir det oerhört svårt att vinna matchen och röra oss mot det mål som vi vill att bollen ska gå in i.

Esther/Abraham gav en så bra liknelse; – Tänk dig att du sätter ett lok i din önskan/vision/mål i ditt fysiska jag, som tolkar vad som är möjligt eller inte, görbart eller inte, baserat på referenser från tidigare händelser, kanske jantelagen, normer, präglingar eller rädslor – som drar åt ena hållet. Och så sätter du ett annat lok framför din önskan/vision/mål sett ur det tillitsfulla, möjlighetstänkande, universellt expanderade innersta jaget/själen. Och genom dina olika utgångspunkter så kör båda tågen igång – i varsin riktning. Var hamnar du då? DU i din fysiska form kämpar för att få tåget att gå i din riktning, – samtidigt som du i din vibrationela energiform VET något helt annat, vilket starkt leder i en annan riktning. Var hamnar du? På exakt samma ställe! Inget händer, – i någon riktning!

Har du varit med om det någon gång? Att du kämpar och kämpar, men känner att du står och stampar på exakt samma ställe? Fundera över om du och ditt innersta verkligen vet samma sak. Har samma utgångspunkt! OM du känner igen det, – ska du ta med dig det vidare in i 2017, – eller ska du lära dig tillräckligt om dig själv och om LOA, så du kan få hela dig att dra i samma riktning. Valet är ditt! Gott nytt år <3

http://simplesignup.se/event/85700-attraktionslagen-vaerlden-baesta-framgaangsverktyg-heldagskurs

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke