Attraktionslagen / Måndag – igen?!

0

Jag tycker inte jag hinner mer än konstatera att en ny vecka börjat – förrän det redan är i slutet av den! Nu är det bråda dagar. Boken som kommer ut i slutet av mars jobbas det frenetiskt på tillsammans med pr byrå och tryckeri. Längtar!!! Något annat jag längtar efter är nästa heldagskurs i sthlm den 25/3 som är en perfekt heldag för dig som vill lära dig mer om dig själv och hur du interagerar tillsammans med Attraktionslagen – vilket skapar både önskade såväl som oönskade resultat. Eftersom Attraktionslgen speglar vårt fokus förutom när vi sover eller mediterar, behöver du vara medveten om var du har dina tankar som skapar de känslor som hela tiden jobbar i team med LOA. Genom att bli medveten kan du skapa vinnande tankekoncept istället för att bara hantera de oönslade resultat du får om du fastnat i ett negativt sätt att se världen. Läs mer här

För hur har du det med ditt fokus? Är du medveten om hur du tänker när du tänker? Hur ser det ut runtomkring dig i livet just nu? Har du ett positivt flow, är det stilla, trögt och lite orörligt, är du fullständigt harmonisk eller har du hamnat i ett negativt flow? Flow är ju inte bara positivt! Flow betyder bara att du får ngt i upprepad form. Så, vad ÄR det som upprepat kommer till dig? Önskat eller oönskat? Känner du att du inte gillar svaret behöver du bli medveten om dina tankemönster. Vill du ha min hjälp vet du var jag finns!

With Love/Lili

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke