Låt mig presentera mig…

8

Hej kära läsare! Äntligen så kom den dagen då jag fick tid att göra mitt första blogginlägg här på portalen. Det har varit och är en hektisk period med mycket arbete och jag har mer ambition än timmar på dygnet, vilket gör att ibland måste man bara ha is i magen och vänta in sig själv. I detta blogginlägg blir det en presentation av mig själv och vad jag gör för att du ska kunna få en känsla av vad som väntar. Och om du orkar läsa hela texten så bjuder jag längst ned i bloggen, på några bra tips om vad du kan göra för att få upp dig själv och hålla dig i en hög positiv energi. För att kunna jobba med LOA (Attraktionslagen) på ett sätt som kan generera önskade resultat i ditt liv, behöver du hålla dig på en hög positiv frekvens för att kunna nå dina positiva önskningar, eftersom Attraktionslagen fungerar lika – attraherar – lika, universum är uppbyggt av olika frekvenser och positivt och negativt ligger inte på samma frekvens och sänder. Detta kommer jag prata mycket om i den här bloggen för det är en avgörande sak att få grepp om i sin interaktion med LOA.

SÅ, – Lite om mig eftersom detta är mitt första inlägg, så du vet vem som befinner sig bakom tangenterna. Jag har ett drygt 30 årigt förflutet på showscenen som sångerska och artist i bl a grupperna Family Four och Avec, men 2010 bytte jag fokus från showscenen till föreläsningsscenen och började då även jobba som coach. Idag coachar, leder kurser, skriver och föreläser jag om personlig utveckling utifrån min egen metodik AHA-metoden, där jag blandar KBT, NLP, mindfulness och beteendvetenskap med läran om Attraktion. Jag har bloggat om Attraktionslagen sedan 2004 på finest.se, bloggar på 1.6&2.6 miljonerklubben sedan ett par, tre år och nu ska det bli så härligt att blogga här hos Vivi och alla ni härliga läsare som söker er in på denna portalen:-)

Jag började läsa om Attraktionslagen redan på tidigt 80-tal. Har plöjt det mesta jag kommit över sedan dess för att lägga pusslet och förstå. När The Secret kom 2006 hade jag alltså studerat LOA, ljusets lag och alla lagar du kan tänka dig i över 20 år och tyckte att jag hade ganska bra koll på ämnet. När jag läste the secret förstod jag att det inte var fallet. Det inspirerade mig att börja djupstudera LOA, men även beteendevetenskap. Jag utbildade mig till coach med NLP inriktning (Neuro linguistisk programmering) och inom metadiciplinen kommunikologi. Nu har jag precis börjat studera psykologi. Varför alla dessa studier kanske du undrar? Dels för att jag tycker att detta är SÅ SPÄNNANDE, men även för att vad jag kommit att förstå om LOA under dessa 33 år som jag studerat ämnet, så räcker det inte med att förstå hur Attraktionslagen fungerar eftersom vi hela tiden interagerar med den. Har vi ingen koll på våra egna förväntningar, vårt tanke- känslo och handlingsfokus, våra präglingar, sanningar och beteenden, så har vi i alla fall ingen koll på just vår interaktion med LOA och då blir det lite som det blir, för då jobbar vi omedvetet re-aktivt med LOA istället för att vi – om vi har koll på oss själva – kan jobba medvetet pro-aktivt.

Denna avgörande insikt gjorde att jag skrev min första musikaliska föreläsning Paus eller Kaos 2003, efter jag själv hade blivit sjukskriven för utbrändhet och i mitt eget tillfriskningsarbete insåg att det var mina tanke- och känslomönster som var de som var de tyngst vägande anledningarna till min utbrändhet. 2012 skrev jag min första bok Jag blir vad jag tänker som än så länge har nått tusentals läsare och förhoppningsvis även hjälpt lika många att få insikt om sig själv och sin interaktion med LOA.

I början av 2016 hade jag premiär på mitt första grupputvecklingskoncept för kvinnor som bygger på boken, vilket har blivit ett kärt projekt att jobba med då de kvinnor som hittills gått kursen har skapat en enorm positiv förändring i sitt liv genom den. SÅ TACKSAM! Nästa kurs börjar den 19/10 i Sthlm. Läs mer här

Sedan jag drog igång kursen i januari så har jag fått många propåer om att starta en för par och nu kändes det som rätt i tid så den första parkursen drar igång dagen före, – den 18/10. Läs mer här

Det har blivit mycket skrivande denna sommar! Hela sommaren satt jag och jobbade på en omfattande E-kurs som nu är ute hos ett stort antal testpiloter innan den ska slutföras och komma till försäljning. Jag har skrivit Chefsboken, – en E-bok för chefer som vill få till sig ett nytt sätt att tänka ledarskap med LOA i botten. Och igår vid 18 tiden satte jag på Pharrell Williams underbara låt HAPPY och dansade runt i köket, för jag strax innan skrivit den absolut sista raden i min kommande bok om LOA, som nu är ivägskickad till min förläggare:-) Tjohoo!!

I pipeline ligger även att dra igång min podcast – ÄNTLIGEN MÅNDAG! – En podd för kvinnan mitt i livet. Det ska bli SÅ roligt! Vi kommer prata om det mesta som rör livet i den här podden. Träning, klimakteriet, hälsa, skilsmässor, att bli änka på tok för tidigt, att få en stroke mitt i livet, om att våga stå för och gå ut med att man är gay, att bli lämnad och att lämna, att våga säga upp sig när man känner att det gått för långt utan att ha något annat, om att överleva tsunamin, att byta karriär mitt  livet, om andlighet, healing, alternativa metoder och självklart kommer varje avsnitt speglas genom mina LOA glasögon. Nästa vecka ska jag spela in mitt första avsnitt med en spännande kvinna, – Åsa Tönne, som fick en hjärntumör stor som ett ägg.

Den här bloggen kommer handla om att ge dig som läsare inspiration men framförallt hoppas jag kunna ge dig insikter som kan hjälpa dig att skapa ditt bästa liv!

Den här gången avslutar jag med att som jag sa redan från början, bjuda på en lathund för att hålla energin hög och positiv. Läs mer här

Det ska bli en härlig resa att få hänga med er:-) With Love/Lili

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Linda den

  Läser dagligen på bloggportalen – Andlig livsstil. Å efter att ha läst din första blogg här så har jag fått ännu en favorit.
  Tack för att du delar med dig av din kunskap💜🙏🏻

  • attraktionslagenvarldensbastaramgangsverktyg den

   Tack Linda! Va glad jag blir!

 2. Carina westerlund den

  Tack ! slukar allt du skriver Lili ,blir så glad😊

  • attraktionslagenvarldensbastaramgangsverktyg den

   Härligt Carina! Jag blir glad att höra från dig:-)

 3. Anonym den

  Jättekul att du bloggar här! Jag har läst din bok.

  • attraktionslagenvarldensbastaramgangsverktyg den

   Härligt att höra! Nästa bok är på gång och manus är precis inlämnat till min förläggare!:-)

   • Anonym den

    Vad kul! 🙂 Vad handlar den boken om då?

    • attraktionslagenvarldensbastaramgangsverktyg den

     Attraktionslagen 🙂 Jag har försökt koka ned drygt 30 års studier till en enkel soppa som är lätt att förstå och lätt att ta till sig. LOA är komplicerad och VI är alldeles för duktiga på att göra det svårare för oss än vi behöver, så min vision är att hjälpa läsaren att göra det enklare att använda LOA till sin fördel, genom att bli ännu mer medveten om sitt eget mesta fokus 🙂

Lämna en tanke