Att fastna i stress snurran

2

Kära läsare. Tack för att du väljer att läsa min blogg <3 En ny underbar dag strålar emot mig. Solen skiner på löven som snabbt nu börjar skifta färg och det börjar bli så där nästan ögonbedövande vackert som jag tycker att hösten är. Jag har verkligen lätt att hitta lycka och glädje i all natur färgring runtomkring den här årstiden. Men det är inte det jag vill prata om idag, – utan jag vill belysa de perioder när det rusar på för fort, dagarna blir knökfulla och vi plötsligt känner att vi gått över gränsen för vad som är hälsosamt för oss. Jag ÄR en klok person på många sätt. Lärd på många sätt. Ger råd till många som hjälper dem att skapa ett bättre liv. Men parallellt med detta är jag en vanlig människa precis som du som jobbar på att hantera HUR jag behöver leva mitt liv för att vara hel. Och hur jag ska få plats att göra det TROTS hur det fungerar runtomkring. Jag vet inte hur det är med dig, – men jag har en tendens att skapa x2000 lite för ofta i mitt eget liv. Det är en evig uppgift för mig att hjälpa mig själv att hålla balansen.  Jag ÄR en plattan i mattan personlighet och jag ÄLSKAR ju det jag gör! Har ingen diagnos men är själv övertygad att jag har många extra bokstäver i mitt alfabet, som oftast är en stor tillförsel, men som även ger mig utmaningar att hålla. Jag är otroligt ambitiös, har stora visioner, är en doer vilket gör att jag ofta blir ansvarig för att driva saker framåt även för andra eftersom jag har en enorm drivkraft framåt. – Alltså ofta splittrad i ett flertal olika parallella processer som alla ska få plats längst fram i pipeline som få förstår att jag orkar med att hantera och det är oftast DET som får bägaren att rinna över. Det och att jag plötsligt målar in mig i ett hörn för att hinna med allt detta och då inte får någon luft i kalendern. När det händer, – börjar jag känna en annan känsla för det som jag älskar att göra. Jag känner mig plötsligt pressad där jag annars bara känner lust. Kan du känna igen dig?

Eftersom jag är så medveten om hur Attraktionslagen fungerar och jag med den, – precis som du, så har jag dock lärt mig bromsa när den här känslan börjar infinna sig. Jag jobbar fortfarande medvetet på att hitta bromsen tidigare och tidigare för varje gång, eftersom jag vet att det inte bara ställer till det för mig fysiskt och psykiskt, utan dessutom på ett energiplan.

Jag vet inte hur det är för dig, men när jag får för mycket jobb och saker att hantera, – då får plötsligt inte träningen plats. Sen får inte meditationen plats. Två parametrar som håller mig jordad och harmonisk. Vad händer då när man tar bort de element som ger harmoni och ger en chansen att landa i sig själv och proppar dagarna fulla av GÖRANDE?  Man hamnar i frustration. Tänker långsammare. Kan inte fokusera. Så man hamnar i en växande frustration. Tänker långsammare. Kan inte fokusera. Så man blir ännu mer frustrerad. Får hjärndimma. Kan varken fokusera, prioritera eller sortera. Känner du igen dig? Vilken typ av magnet tror du att du blir när du hamnat i den här loopen? Vilken frekvens ligger du på och sänder när detta ä det som pågår i din kropp? Positiv energi ligger på en hög frekvens. Negativ på en låg. De liknar inte varandra alls. Vilket betyder att du kan inte dra till dig positiva resultat när du ligger på en låg frekvens och sänder. Du behöver alltså göra som jag, – BROMSA!!!! Och medvetet påminna dig om allt som ger en BRA känsla i magen. Göra saker som ger en bra känsla i magen. Prata med människor som ger en bra känsla i magen. Meditera för att höja frekvensen. Se dig omkring och REGISTRERA allt det vackra omkring dig. och gör det i ett lugnt tempo – utan krav. Ibland kan det räcka med en eller ett par dagar för att ha fyllt på sig tillräckligt för att komma tillbaka till balansen. När du är tillbaka där, – DÅ kan du fundera på hur du behöver göra för att hjälpa dig själv att hålla dig borta från den här typen av situationer. Inte när du är i affekt, för inget positivt kan födas ur en negativ fokusering. För att få något annat positivt att få fäste behöver du självklart tänka igenom vad som satt dig där du är, men du behöver fokusera på det du vill bjuda in istället, – inte fokusera på det du vill KOMMA IFRÅN. Eftersom lika – attraherar – lika!

Idag ska jag bara göra saker som ger mig energi. Mediterat på morgonen. Nu ska jag på en EIS analys hos Marlene Gustawsson http://www.optimal-halsa.se/tjansterprodukter/eis-analys/ och sedan vidare till min healer . Njuta av vädret kommer bli enkelt och ska nog även bjuda mig själv på lunch på stan… Because I´m worth it!

Om något av det jag skrivit idag ringer som en bekant signal i dig, – stanna, reflektera och känns efter, – vad behöver DU göra för att inte hamna här?

All min kärlek/Lili

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Emilia den

  Tack för bra ord!
  Jag känner igen mig verkligen!
  Jag gick till en healer i Australien när jag bodde där! Tänkte fråga dig vem du går till?
  Jag vill att personen ska komma till mig vilket hen inte har gjort, ännu ☺️

  • attraktionslagenvarldensbastaramgangsverktyg den

   Hej Emilia. Jag har svarat dig i ett privat mail.

Lämna en tanke