Hur skapas flow?

0

Kära läsare. Tack för att du väljer att läsa min blogg.

Idag tänkte jag prata lite om flow. Positivt flow är verkligen härligt att ha, men ibland kan vi verkligen komma in i ett negativt flow, vilket är klart mindre härligt! Du vet när inget flyter friktionsfritt, utan det mesta krånglar och det känns som om livet plötsligt bara fylls av en lång räcka med uppförsbackar! Kan du känna igen det? Om du svarar ja på den frågan, kan jag lugna dig för det finns en aktiv utväg du kan välja. För när du hamnar i ett envist negativt flow, är det “bara” en STARK indikation på att du har fel tankefokus! Känner du att din väg alltför ofta har en klar lutning uppåt, så är det hög tid att du faktiskt förstår att du själv skapar backarna med dina tankar och känslor!!

För att du ska få en bild hur en uppförsbacke lätt kan skapas, vill jag vill ta en snabb beskrivning av LOA som jag uppfattar den, så du förstår vad jag vill visa dig. Attraktionslagen är en universell naturlag, som inte är påverkbar – utan statisk. Precis som gravitationslagen som också är en universell, statisk naturlag. Det är ju inte så att du ramlar upp i ett träd bara för att du inte vet hur gravitationslagen fungerar, eller inte tror på den, – utan du ramlar ju alltid ned ur det – oavsett. En naturlag fungerar alltid på samma sätt – i samma ordning. Det finns inga undantag och den påverkas alltså inte av om du tror på den eller inte – den fungerar oavsett – har alltid gjort och kommer alltid göra!

Attraktionslagen, – LOA, är enligt mig den viktigaste lagen att lära sig allt om, för tillsammans med den styr vi hur vårt liv ser ut. Just därför behöver man bli påmind om den – ofta! Men något som vi ännu mer behöver, – är att bli påminda om vårt tanke- och känslofokus, eftersom LOA verkar i samarbete med dem. Den jobbar aldrig själv. Lagen innebär som du kanske vet att lika – attraherar – lika. Allt i Universum är vibrerande energi, även vi och våra tankar. Alla våra tankar och känslor ligger på olika frekvenser och sänder. Positiva tankar/känslor ligger inte och sänder på samma frekvens som negativa. Ett viktigt kom ihåg att ha TOP OF MIND eftersom många lever sitt liv i tron att de kan har fokus på att älta en massa skit, men ändå dra till sig en massa positivt…!  När man “boostar” vissa tankar genom att tänka mycket på dem och dessutom lägger starka känslor bakom dem, (något som är lätt när det gäller något negativt) så drar de till sig liknande tankar och saker som ligger och vibrerar på samma energifrekvens. För att förenkla det, så kan du inte ligga och vibrera med dina tankar på “lugna favoriter” och tro att du kan dra till dig eller höra vad det är för låtar som spelas på “rockklassiker”…. utan det är mer lugna favoriter du drar till dig genom att fokusera på tankarna på den frekvensen. Det du koncentrerar dina tankar och känslor på mest – det drar du till dig mer av.

Vi tar ett exempel: Först formas ju din önskan i tanken, sedan lägger du ned tanketid och känslor som hör till den här saken du önskar dig. Ju mer energi du lägger ned på att tänka på den här saken – ju mer magnetiska blir dina tankar – och ju mer drar du till dig det som liknar dina tankevibrationer, som ligger på samma frekvens och sänder, tills man kan säga att “bägaren är fylld”. Då manifesteras de, alltså de materialiseras, blir något du kan se, känna, uppleva. So far – so good!

Det här förfaringssättet gäller dock inte bara de bra sakerna som vi VILL ha – utan är det det vi INTE vill ha som vi lägger vårt tanke- och känslofokus på, så är det mer av det vi får eftersom lika – attraherar – lika! Attraktionslagen är inte värderande, – utan svarar bara på det tanke- och känslofokus vi ger den att jobba med. Och vår hjärna kan inte känna skillnad på fakta och fantasi, utan tar emot ALLT vi matar den med som fakta. För att göra det väldigt enkelt; – Om de sakerna du inte vill ha i ditt liv, som skapar frustration och ilska, som du blir ledsen av, som du avskyr, som inte gör dig lycklig, som inte fungerar, sjukdom etc – ligger på den frekvens där du hittar Canal+ och det positiva som du vill bjuda in mer av i ditt liv, ligger på den frekvens som Tv 4 sänder på, så kan du alltså inte varken se programmen (resultaten) eller dra till dig mer av det du vill ha som ligger på Tv 4 – om du hela tiden sätter på Canal + … Är du med? (Nu menar jag inte att Canal + är ngn dålig kanal, tvärtom – jag bara tog två kanaler som ligger och vibrerar på olika frekvenser – men det förstod du nog:-) 

Du skulle med all säkerhet inte zappa in fel program på fjärrkontrollen, eller hur?! Vill du se ett program som går på Tv 4, så sitter du knappast envist och trycker på någon av de andra kanalknapparna och blir frustrerad, upprörd och ledsen för att du inte ser det program du vill se som går just på Tv 4?! När man pratar om det så, är det rätt självklart eller hur? Men det fungerar precis likadant när det gäller oss och vårt tanke- och känslofokus! Men här tror vi att vi kan fokusera hur mycket fel som helst men ändå attrahera rätt. Uppmaningen är enkel, (även om det inte är lika lätt att iscensätta det) Men faktum kvarstår – Vill du inte se Canal +, SLUTA TRYCKA PÅ KNAPPEN som leder dig dit!

                

Jag vill ge dig två mentala bilder vilka man kan associera till två helt skilda tanke- och känslofokus. Jag hoppas du, – precis som jag kan uppfatta att den ena kan stå för välmående, harmoni och känsla av frihet och den andra för ångest, att inte vara i harmoni och känslan av att vara fast. Genom att se till att låta dina tankar bara jobba med att dra till sig mer av det du vill ha i ditt liv och ge så lite som möjligt, – helst ingen tanke- och känsloenergi alls till det som du inte vill ha, som ligger och vibrerar på fel frekvens, så kan du medvetet jobba dig fram till att konsekvent ha känslan som den vänstra bilden förmedlar för ditt inre! När du lever med fokus på det som den kan associeras med skapas positivt flow. Det är när vi fastnar i känslor som kan associeras till högerbilden som uppförsbackarna och det negativa flowet kommer som ett brev på posten. Tänk dig själv som en magnet! Alla tankar som skapar en jobbig, negativ känsla i kroppen, leder dig mot den högra bilden. Du har alltid ett val om på vilka tankar du lägger ditt fokus! Bestäm dig för vilken av bilderna du vill ha mest av i ditt liv?

“Fortsätter du tänka som du hittills gjort – kommer du även fortsätta få det du redan har” och om det är ständigt återkommande uppförsbackar du har – så är det väl en ganska bra idé att se över vilken typ av tankar som hittills varit styrande i ditt liv – eller hur?! Självklart är det lättare att skylla på yttre omständigheter och självklart kan det vara så att du är utsatt…MEN, Oavsett hur dina uppförsbackar har startats, om de startats av dig eller någon/något utanför din kontroll, – så är det ändå BARA DU, som kan se till att plana ut dem igen – till ett underlag som du VILL gå på!! Även om du nu är fast i en kris, fast i ett jobb du inte tycker om, i ett förhållande till någon eller något som inte gör dig väl, i en brist av något slag – gör nya val för dig själv! Som livet ser ut nu, är som jag älskar att poängtera – inte hugget i sten – utan bara ett kvitto på hur du tidigare tänkt! Gör nya val – få ett nytt kvitto! Tänk dig till det liv du vill ha istället för att envist tänka till dig ett liv som är fyllt med uppförsbackar…

Behöver du hjälp att styra om skutan så börjar nästa kurs inom kort. Läs mer genom att klicka på länken.

http://www.liliost.se/index.php/download_file/view/88/126/

Lycka till i tanke djungeln. All min kärlek/Lili

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke