Inte lätt – men nödvändigt

0

 

Igår föreläste jag för ett härligt gäng i Stockholm och gav klarhet för de flesta i vad Attraktionslagen i samarbete med oss själva, våra tanke- och känslomönster verkligen innebär. En föreläsning som var lite snabbt påkommen så många inte hann reagera. Nästa föreläsning har lite bättre framförhållning. Så, vill även DU få några avgörande viktiga insikter gällande LOA och ditt eget fokus, anmäl dig redan nu för att säkra din plats! http://simplesignup.se/event/84982-en-kvaell-med-attraktionslagen

Jag pratade bland annat om vårt JUST NU fokus, som är det viktigaste vi har att vara medvetna om. Varför, – jo för att det inte bara är vårt just nu som vi skapar, utan även lägger en riktning för vårt SEN. Många lever i ett resonemang att bara xx blir xx, kommer det bli bättre sen. Eller bara xx kunde försvinna, skulle det bli bättre sen. Eller om jag bara har/får xx kommer det bli bättre sen. Problemet många stöter på är att detta BÄTTRE SEN aldrig dyker upp. Men samma sak som är JUST NU, som man inte vill ha/eller saknar – verkar följa en som en skugga och envetet hålla sig kvar… Känner du igen dig?

Om vi har full fokus på att avsky, frustreras över, irritera oss över, oroa oss över vår JUST NU, då kan vi inte skapa ett bättre SEN. För genom vårt fokus på att inte gilla där vi är JUST NU lägger vi oss på en låg, negativ frekvens och sänder vilket bara gör att vi drar till oss mer av det vi har fokus på. LOA fungerar så att lika – attraherar – lika. Positivt och negativt liknar inte varandra ett dugg och ligger framförallt inte på samma vibrationsfrekvens och sänder, vilket betyder i klartext, – att du kan inte ha ett negativt tanke- och känslofokus, och dra till dig positiva resultat! Det är som att trycka på fjärrkontrollen på tv 4 kanalen och förvänta sig att få se utbudet på Canal+.

Så vad behöver vi göra när vi lever i ett skitresultat som vi vill komma bort ifrån?

Steg 1) Vi behöver skifta vårt fokus från att ha en känsla av att vilja komma bort ifrån, – till att fokusera på vad vi vill bjuda in istället. Och ur ett lustfyllt perspektiv och en god känsla i magen jobba oss i den riktningen.

Steg 2) Vi behöver istället för att fastna i att upprepat bekräfta vårt ogillade JUST NU, rikta tankarna på det som vi har i livet som redan fungerar, som redan är bra. Stort som smått. Allt vi har att vara tacksamma över, – som vi uppskattar. Stort som smått. Ju mer du kan påminna dig om detta, ju mer gamla positiva referenser (minnen) du re-aktiverar i din tanke, ju bättre känsla får du i magen, eftersom alla tankar har en känsla som hör till och ju mer positiv magnet blir du. När du hjälper dig själv på detta sätt att höja frekvensen, – gör du det också möjligt att ta dig från ett ogillat – till ett gillat läge.

Jag säger inte att det är lätt, – men att det är nödvändigt om du vill skapa en positiv förändring!

Lycka till! Hoppas vi ses den 22/11 <3

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke