Nu släpps boken SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team!

0

Äntligen! Nu är det bara några dagar kvar innan min bok SÅ KLART – Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team! kommer på marknaden. Den 31/3 är det magiska datumet, men du kan beställa ditt ex redan nu på Soderpalmpublishing eller passa på att träffa mig på Harmoniexpo 1-2/4 på Solnahallen där jag säljer och signerar böcker i C-hallen/plats 17 och den 6/4 på Qoola Qvinnors vårmässa i Södertälje. Läs mer/anmäl dig här

Otroligt tacksam över Blossom Taintons fina recension:

”I ärlighetens namn tänkte jag först; Hm… i denna uppsjö av böcker i ämnet, behövs det verkligen en till? Mitt bibliotek är rätt fullt. Men detta är en av de absolut tydligaste, mest konkreta och lättlästa jag läst. Lättillgänglig utan att för den skull vara ytlig. Tvärtom. Jag upplever tilltalet seriöst, djupt och varmt. Jag rekommenderar å det varmaste denna fina handbok för alla som vill skapa ny historia i sitt liv. Det är raka rör och tydliga instruktioner utan krusiduller som det så lätt blir i subtila sammanhang. Lilis värme strålar ur varje sida och det känns som att hon håller mig i handen och samtidigt ”smackar på” mig, som på en gammal märr som tappat styrfart”Blossom Tainton

Just nu försöker jag strecha mina dagar allt jag kan, för det är mycket som ska hinnas med – samtidigt! Skulle definitivt uppskatta att vara klart fler av mig alternativt att ha möjlighet att ha ett par assistenter som jag kunde delegra till… Det ska helt klart sättas på önskelistan! Parallellt med att det är knökfullt och jag har svårt att få tiden att räcka till, är det lika viktigt för mig som för alla andra att se till att jag till så stor del av min vakna tid som bara möjligt – ha en god känsla i magen, eftersom jag precis som alla andra interagerar med Attraktionslagen i varje vaken stund. Viktigt under en sån här period är att inte låta frustrationen att få fäste, för den ligger på en låg negativ frekvens och sänder – och där drar man inte till sig några positiva resultat…

Så nu tar jag ett par nödvändiga andetag och tänker på något härligt minne innan jag rusar vidare, så jag riktar mina energier i rätt riktning <3

With Love/Lili

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke