En positiv effekt av mitt arbete

0

För en tid sedan höll jag en workshop på ett företag inom service och handel. Syftet var att ge gruppen en ny plattform att utgå ifrån, lyfta energin och blicken på medarbetarna såväl som ledningen för att få företaget att fortsätta framåt i en hög, positiv, medveten energi. Som inte bara genererar gladare medarbetare – utan även ökar lönsamheten, den positiva energin sprider sig och skapar bättre tankar, ökar kreativiteten och blir en boost för kunderna som blir ännu mer lojala. Att sprida härlighet är ett bra sätt att få kunden att stanna kvar istället för att välja en konkurrent eller handla på nätet. Min workshop var en början på ett längre arbete med detta företag och det ska bli SÅ spännande att följa med på resan. Lappen du ser fick jag i ett sms i morse från Vd´n som glad som en lärka hittade detta i personalrummet efter att ha varit på tjänsteresa. Det ÄR faktiskt inte så mycket som behövs för att sprida positiv energi omkring sig. Genom att bli medveten om det energiperspektiv jag talar om i kombination med det beteendevetenskapliga, är det lättare att välja att ta aktiva val om vem vi vill vara – och vad vi vill sprida för energi omkring oss. Jag blev lika glad som Vd´n eftersom lappen visar att den mdarbetare som kom på denna härliga, kreativa idé inte bara börjat tänka lite annorlunda – utan även börjat GÖRA! Jag hoppas denna lapp kan inspirera även DIG att göra detsamma på ditt jobb. Vilket underbart sätt att börja veckan <3

För dig som missat – så kom min nya bok ut SÅ KLART! – Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team i fredags. Den har inte nått bokdiskarna ännu, men den går att beställa här

Läs Blossom Taintons fina recension:

”I ärlighetens namn tänkte jag först; Hm… i denna uppsjö av böcker i ämnet, behövs det verkligen en till? Mitt bibliotek är rätt fullt. Men detta är en av de absolut tydligaste, mest konkreta och lättlästa bok jag läst. Lättillgänglig utan att för den skull vara ytlig. Tvärtom. Jag upplever tilltalet seriöst, djupt och varmt. Jag rekommenderar å det varmaste denna fina handbok för alla som vill skapa ny historia i sitt liv. Det är raka rör och tydliga instruktioner utan krusiduller som det så lätt blir i subtila sammanhang. Lilis värme strålar ur varje sida och det känns som att hon håller mig i handen och samtidigt ”smackar på” mig, som på en gammal märr som tappat styrfart”

With Love/Lili

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke