Det här ska bli en bra dag

0

När jag skrev låten Det här ska bli en bra dag, ville jag att den skulle bli som en musikalisk affirmation. Eftersom hjärnan tar emot allt vi matar den med som fakta – är det viktigt att mata den med rätt saker, så att vi implementerar saker i vårt medvetande som gagnar oss.

Refrängen går så här:

Det här ska bli en bra dag. Det här ska bli den bästa dan på länge.

Hur vet du det kanske du tänker nu, jo jag vet för det är jag som bestämmer

För det som fyller min tanke, det är det jag får mer av

Om jag tänker på bristen, är det brist som jag får

Därför tänker jag på det jag vill

Och det här ska bli en bra dag, Det här ska bli en bra dag

Du kan lyssna på låten här

Vad är det DU matar dig själv med för typ av tankar dagligen? Vad säger du t ex till dig själv ett upprepat antal gånger om dagen gällande tid? Vad säger du till dig själv gällande din spegelbild, eller din kropp? Vad säger du till dig själv gällande saker du behöver klara av men kanske inte känner att du fullt ut behärskar, eller inte tycker är så roliga att göra, men måste göra ändå? Vad matar du dig själv med för tankar gällande ditt jobb? Din relation/brist på relation?

Om du tänker att Attraktionslagen fungerar lika attraherar lika, och din hjärna tar emot allt du matar den med som fakta, som vid upprepning implementeras i ditt system och kommer till dig som en “sanning” som du sedan lever ditt liv utifrån, matar du dig själv med rätt typ av tankar?

I min bok SÅ KLART lär du dig det du behöver veta för att få djupare insikter både om Attraktionslagen och dina egna tanke- och känslomönster. Så du kan lära dig att skilja på tankar som hjälper dig och tankar som stjälper dig. Börja redan idag med att göra dig själv medveten. Lycka till <3

With love/Lili

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke