Omfamna din frustration – Den är din känslobarometer in action!

2

Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför många som går omkring frustrerade – och fastnar där, för de vet inte vad det är som – på djupet – ligger som grund till den.

Självklart blir vi frustrerade när saker inte fungerar, när de anställda inte gör som de ska, när pengarna inte räcker, när man brottas med övervikt som tycks vara cementerad, när ens partner går en på nerverna, när ungarna inte plockar upp efter sig, när tiden inte räcker till eller vad det kan vara för vardagsproblem som skapar frustrationen. Så långt är de flesta medvetna om VAD det är som gör dem frustrerade.

Vad de allra flesta INTE känner till, är att frustrationen även är en stark indikation på att vårt högre jag inte är i samklang med vårt medvetna. Att frustrationen gör att vi lägger oss på en negativ frekvens och interagerar (som i varje vaken stund) med Attraktionslagen som där sammankopplar oss med andra saker, personer och situationer som ligger på samma låga frekvens och sänder.

Om vi skulle lyssna på våra känslor som det ypperliga alarmsystem de är, skulle vi inte vara rädda för eller fastna i frustrationen, utan använda den som en larmsignal som signalerar att vi behöver felsöka i vårt fokus.

För dig som läst mina böcker och/eller varit på någon av mina kurser så kommer det jag ska berätta nu inte låta helt uppåt väggarna. Men för dig som just trillat in på min blogg, kanske det låter väldigt “Pling plong”. Men försök ändå hänga med så gott det går. Vill du lära dig mer om vad detta egentligen innebär har jag tre heldagskurser inom kort.

Stockholm 30/9 10-17 http://simplesignup.se/event/99690

Staffanstorp 9-10/9 10-17 http://simplesignup.se/event/94307

Ok, redo? Allt du önskar skapas hela tiden i två lager kan man säga. Först i ditt huvud. Och  i samma sekund som din önskan/vision skapats i ditt huvud har förutsättningarna för detta simultant skapats på en vibrationell nivå. I din vortex, som är en högfrekvent positiv virvlande ström av energi där varken tvivel eller motsättningar existerar. Där finns bara möjligheter. Det är samma sak som när du blir klar över ett oönskat läge, då föds simultant det önskade läget i dig och förutsättningarna för detta samlas i din vortex. Vårt högre jag är lika högfrekvent som Vortex, så de kommunicerar med enkelhet och utan störningar. I samma stund som din vision föds i dig, expanderar ditt högre jag till att redan bli det du önskar och förutsättningarna för det skapas alltså även simultant i vortex. Vilket betyder om man ska förenkla det, att det redan är sant och existerar både i vårt högre jag och i vortex. Den som hamnar på efterkälken är VI, i vår medvetna form, för vi ser ju inte bevisen av det som vi önskar simultant. Utan tvärtom brottas vi ofta med tvivel och frustration för att vi fastnar i att se det som ÄR. De bevis vi ser som inte matchar vår önskan eller vision utan visar på motsatsen. Det är oerhört lätt att hamna där, eftersom vi inte vet något annat.

Om vi nu tittar på vår interaktion med Attraktionslagen så interagerar vårt högre jag med den i en positiv, tillitsfull riktning, för där finns ju redan klara bevis på att det önskade redan ÄR, och det behövs inga tvivel. Sen har vi vår medvetna del av oss, som önskar och längtar men har fokus på det som ÄR i vårt fysiska värld, som inte matchar det som vi önskar. Som känner frustration över att vi inte redan är där. Det är alltså DET som frustrationen larmar om. Att vårt medvetna jag och vårt högre jag sliter i olika riktningar. Vårt högre jag talar om för vårt medvetna jag att vi behöver tuna in oss på den frekvens som det och vortex jobbar på för att komma i samklang och kunna nå det önskade. Tänk dig att du och ditt högre jag är ett tåg och du sätter ett lok både fram och bak som försöker köra samtidigt… vad händer? Inte mycket! Du blir stående på samma ställe, eller i bästa fall ruckas du lite framåt för att sen ruckas lite bakåt igen. Men vad händer med ett tåg som man försöker köra i två riktningar samtidigt? Det blir självklart väldigt ansträngt och går till slut sönder av friktionen det skapar. Ser du logiken i min liknelse?

Det vi behöver bli medvetna om det är vad som gör oss frustrerade, hur vi förhåller oss till det, vad som känns sant inom oss kontra det som vi upplever och ta steg i full tillit till att svaret redan finns, och det vi önskar redan finns. Och att vårt jobb är att inte fastna i frustration över det som inte är eller som är fel, utan – trots det vi ser som bevis i vårt NU, ändå kan känna full tillit till att det redan är på väg till det önskade läget. Och bli medvetna om att den som oftast gör att det tar längre tid än det behöver – är vi själva. Genom vår inre kamp mellan det vi ser i vårt NU och “the done deal” som vi ser i vårt högre jag med helt andra glasögon.

Ta dig en funderare på dina frustrationsområden. Hur går dina tankar oftast. Börja där:-) Vill du ha hjälp att komma vidare, varmt välkommen på kurs.

Lycka till/Lili

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Galadriel den

    Oj vilken ögonöppnare! Nu fattar jag, ser så tydligt varför och hur det blivit som det blivit när det blivit knas… Tack tack tack fina du!
    Alltid kärlek ♡

    • attraktionslagenvarldensbastaramgangsverktyg den

      Hej där. Ledsen för sent svar, men ÅH va härligt att du fick en ögonöppnare <3

Lämna en tanke